Författare söker boende 2015

Mitt namn är Albin och jag söker boende i sutga, torp eller annat mysigt boende i området runt Röstånga och Söderåsens nationalpark.

Jag driver ett eget företag inom mindfulness (Modern Mindfulness Sweden AB) som bl a. utvecklar hälsobringande appar till studenter, samt jag skriver noveller. 
Då jag tidigare upplevt att stillhet, enslighet och närhet till natur är fantastiska katalysatorer för mitt kreativa skapande söker jag ett sådant boende. Jag vill kunna bo minimum höst, vinter och vår men är även öppen för mer långsiktiga boenden. Gällande boendet är det inte så noga med moderna bekvämligheter, finns där en vedkamin och plats för plantor känner jag mig väldigt hemma.

Jag har goda referenser från tidigare boenden och stabil ekonomi.

Vänligen

Albin Hagberg Medin

albin.hagberg.medin@gmail.com

Kommentera