Hyresledigt i Röstånga – avslutat

Jag heter Meddie och bor i Röstånga sedan ungefär ett år. Jag och min vän som jag flyttade hit tillsammans med har delat ett fantastiskt boende precis vid skogen. Då min vän nu har behov av att söka sig vidare till studier söker jag en eller ett par nya kombos till huset. Vi har stor trädgård, gott om utrymme inomhus, superfina hyresvärdar och det är dessutom prisvärt och långsiktigt möjligt att bo här.
Du/Ni som flyttar in skulle till exempel kunna vara en person, två personer eller en ensamstående med barn.

Både jag och Ylva har trivts väldigt bra här, gjort många fina kontakter på kort tid, och jag vill stanna i området oavsett. Då jag ser stor potential i detta boende vore det himla fint att få möjlighet att fortsätta dela det med någon/några!

Jag vill direkt vid första kontakten gärna höra vad du har för erfarenhet av att bo på landet (eller stark vilja?!) samt eventuell relation till Röstånga? Jag är även intresserad av att veta vad du har för sysselsättning och kost?

Är du intresserad eller har frågor? Hör av dig! Sprid gärna ordet!
Jag nås på meddiebluemusic@gmail.com

Categories: Lediga bostäder

2 Comments

 • Emma larsdon skriver:

  Hej är du fortfarande i behov av inneboende? Hur ser boendet ut? Och kostar? Jag är nysepererad och har två barn 3 och 5 år som går i Röstånga dem är hos sin pappa halva tiden som fortfarande bor kvar där så jag har dem på halvtid.. mvh emma Larsson

  • Katarina skriver:

   Hej Emma, 

   Tyvärr var inlägget från 2015, och Meddie som sökte medboende har flyttat. Jag rekommenderara dig att försöka på facebook, tex på händer i röstånga eller på byaforumet väg 13. 

   Hälsningar Katarina

Kommentera