KF Akustiks höstprogram 2012!

KF Akustiks höstprogram 2012!

Wow!!! Mycket rutinerade KF Akustik har, igen, satt ihop ett mega- super- duper- fantastiskt program för hösten 2012. Kolla själv! Mer info på www.kfakustik.se

Lör 2012‐08‐25 Mölledammsloppis och LIVE MUSIK på Nedangården
med Richard Lindgren + The Original Five – Röstånga, Mölledammen
Kom till Mölledammen kl 12 och sälj dina prylar på en LOPPIS öppen för alla. Kl 19 blir det finfin musik på Nedangården med blues/roots‐maestron Richard Lindgren och country/bluegrass/hillbilly med The Original Five!
Lör 2012‐09‐01 Skånska Maffian (skånsk rock) + The Local Eedjits (irl/sv folk) – Marieholm, Gästis
Vårt första arrangemang i Marieholm blev fullsatt så nu kör vi några till i höst. Skånska Maffian och deras skånska rock’n’roll är välkända för de flesta och även The Local Eedjits börjar göra sig lite grann ett namn.
Lör 2012‐09‐29 Stödgala Stationen – Röstånga, Stationen
RUAB har köpt Stationshuset och för renovering mm behövs pengar så Akustik arrangerar en stödkonsert med Röstånga Tillsammans. Programmet är inte bestämt ännu men boka in dagen och räkna med något fantastiskt!
Lör 2012‐10‐06 Ståupp med Martin Svensson + dans till DOXY MUSIC – Marieholm, Gästis = INSTÄLLT!
Martin Svenssons ståupp i juni i Ask var succé och nu har man chansen att se honom i Marieholm. Och vad är mer naturligt efter ståupp än dans till ett STORBAND i miniformat: DOXY MUSIC!
Lör 2012‐10-20 Stödgala Stationen – Röstånga, Stationen
RUAB har köpt Stationshuset och för renovering mm behövs pengar så Akustik arrangerar en stödkonsert med Röstånga Tillsammans. Programmet är inte bestämt ännu men boka in dagen och räkna med något fantastiskt!
Lör 2012‐10‐27 Navarra (svensk folkmusik) – Ask, Skolan
Navarra är högenergetisk folkmusik, groove och melodier, starka personliga uttryck och sammansvetsat fokus i både lekfullhet och allvar. Traditionen förs vidare med nya låtar och nya sound, improvisation och mångbottnade influenser. Don’t miss – this is da real folkmusik!
Lör 2012‐11‐03 Tall Dark Strangers + The Local Eedjits ‐ Marieholm, Gästis
TDS har en repertoar består av högklassiga egenkomponerade låtar som blandas med det bästa av 1920-talets country, gospel och populärmusik och TLE har framför allt irländska låtar i spellistan.
Lör 2012‐11‐24 Molly På Rymmen (irl/sv/amerikansk folk) + The Local Eedjits (irländskt) – Ask, Skolan
Mollys mustiga och högoktaniga musikbrygd som de själva kallar för “Skånsk Irländsk & Amerikansk Musikröra” är rent vansinnigt medryckande! The Local Eedjits värmer upp publiken.

Vi vill gärna slå ett extra slag för denna sista programpunkt! Var inte blyg!
Lör 2012‐12‐15 100% Röstånga 2012
Återigen dags för våra lokala begåvningar att underhålla! Vad vill du se? Vill du synas själv? Balar du taklänges? Har ni ett band? Kan du spela Fågelsången på kamm? Mejla info@kfakustik.se eller ring 070‐509 82 60!

Categories: Evenemang, Planket

Kommentera