NY KRÖGARE PÅ STATIONEN

Elin och Magnus Wigrup har under tre år framgångsrikt drivit restaurangen på stationshuset i Röstånga och uppskattats av både av bygden och av besökare från när och fjärran. Vi tackar för deras tid hos oss och för deras engagemang och glädje i arbetet som har fört stationshuset framåt och bidragit till den viktiga mötesplats som Stationshuset är för Röstånga.
RUAB har nu glädjen att meddela att nästa krögare på stationshuset är redo att öppna i början av nästa år. Låt oss presentera Jörgen Roslund från Tågarp! Jörgen har jobbat som kock och kökschef i över 20 år på restauranger i både Sverige och Danmark, senast på restaurang Wega (Malmö Museum) där han var kökschef. De senaste åren har drömmen om att driva en egen restaurang vuxit sig starkare och nu blir det verklighet på Stationen Röstånga, som han kommer driva tillsammans med sin son Kristofer, som idag jobbar som kock i Malmö.
Så här säger Jörgen själv om hur de tänker driva restaurangen; 
”Vår plan är att skapa en mötesplats för alla som älskar god mat, god öl, gott vin och gott sällskap, såväl bybor som turister. Till en början startar vi med liknande koncept som det ser ut idag. Närproducerad säsongsanpassad mat, mycket grillat, mycket husman, med en modern touch. Många temakvällar, mycket arrangemang, happenings och möjlighet till catering.”
Vill du kontakta RUAB i denna fråga så kan du höra av dig till: Anna H Jensen på 070-277 95 25 eller anna.haraldson@gmail.comNY

Categories: Planket

Kommentera