Yogaretreat i Röstånga 29/6-1/7

Yogaretreat i Röstånga 29/6-1/7

Välkommen till yoga- och meditationsretreat i vackra Röstånga vid Söderåsens nationalpark! Retreaten hålls på Röstångagården, Humlegatan 5, den 29 juni t.o.m. 1 juli 2012.Vi kommer praktisera hathayoga med både dynamiska och lite mer stillsamma och lugna asanas/ fysiska övningar. Det ingår även pranayama/olika andningsövningar och meditation. Under retreaten praktiserar vi flera pass/dag. Du bör ha någon yogavana för att delta. Under retreaten kommer vi att vara i tystnad från fredag kväll och vi bryter tystnaden på söndagen. Detta innebär att vi undviker alla sorters kommunikation och ögonkontakt utom under yogapassen. Vi undviker även att läsa och skriva. Syftet med tystnaden är att undvika att utsätta sinnet för olika sinnesintryck – detta underlättar för de olika yoga- & meditationsövningarna som går ut på att lära sig vila i nuet.
Yogalärare: Eva-Lotta Runfors www.nyttfokus.se
I yogaretreaten ingår enkel vegetarisk kost (om du är allergisk meddela oss i samband med din anmälan) och husrum i sovsalar med våningssängar.
Det kommer ingå moment där du får hjälpa till med enklare hushållsgöromål.
Anmäl dig senast 22 juni till asa.mullaert@me.com och ange namn, telefonnummer och boendeort samt om du är allergisk Yogaretreaten kostar 1900 kr per person som betalas på bg 5791-8344 senast 22 juni. I priset ingår kost, logi och yoga. (rabatterat pris till arbetssökande, studerande, pensionär och föräldraledig: 1700 kr.) Vi börjar retreaten med incheckning kl. 16.00-17.00 på fredagen och avslutar vid 15.00-tiden på söndagen.
OBS! Det är viktigt att du meddelar om du är gravid, skadad eller står under någon behandling. Du bör ha fått rekommendation att gå på yoga av din läkare i sådana fall.

Kommentera