Trött?

Från tält till hotellsvit

Vila fötterna efter dagens strapatser på ett vandrarhem eller kryp ner i sovsäcken i ett av Skåneledens vindskydd. Har du hemmet med dig finns det även campingplatser på första parkett till bedårande natur.

CAMPING & VANDRARHEM

Röstånga Camping & Bad

En förstklassig familjecamping med eget friluftsbad och en fiskesjö. Här kan du välja mellan att slå upp ditt medhavda tält, parkera husbilen eller inkvartera dig i en av campingens moderna stugor.
www.rostangacamping.se

Söderåsens vandrarhem

Söderåsens vandrarhemHär bor du bokstavligen granne med nationalparken i en riktig Pippi Långstrump-villa. Vandrarhemmet har varit turisthotell ända sedan 1904 och har behållit sin ursprungliga charm genom varsam renovering. Få frukosten serverad eller laga den själv i det gemensamma köket.
www.soderasensvandrarhem.se

Skäralids Vandrarhem & Camping

Ett stenkast från nationalparkens huvudentré i Skäralid kan du både campa, hyra bädd på vandrarhem eller varför inte en hel stuga.  Från den 20 mars till den 1 november kan du också bo i husvagn i ett gammalt stenbrott endast 300 meter från Skärdammen.
www.skaralid.com

HOTELL

Röstånga Gästgivaregård

På byns gästis bor du flott och hemtrevligt i nyrenoverade rum. Frukosten serveras en trappa ner. I det pampiga husets ena flygel finns det även ett vandrarhem.
www.rostangagastgivaregard.se

Odengården Hotell & konferens är numera en flyktingförläggning

I en lugn omgivning i utkanten av byn hittar du anläggningen Odengården. Mer information finner du på deras hemsida.
www.odengarden.se

Comments are closed.